Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Har Casillas talt over sig omkring De Gea-handel?

Af Nikolaj Birk
28.05.2015 Kl. 09:00
Real Madrid-legenden, og nuværende førstevalg i målet, Iker Casillas, har været ude at komme med et stort hint til den mulige sommertransfer, der sender David de Gea til ’Kongeklubben’

De Gea virker opsat på at skifte tilværelsen i Manchester United ud med en tur hjem til hovedstaden Madrid, hvor han tidligere har spillet for Atletico. Real Madrid pønser nemlig på en gigantisk udrensning i truppen, og De Gea skulle være et af sommerens store transfermål for Florentino Perez.

Casillas position på holdet har været under stor diskussion. Den spanske landsholdsmålmand hævder dog, at han selv gerne ser David de Gea tage turen til Real Madrid.

 – Jeg er for glad for konkurrence. Vi bliver nødt til at konkurrere om pladserne i Spanien, og jeg er sikker på, at han kan klare presset.

 En historie har floreret omkring en samtale mellem Florentino Perez og Iker Casillas, som Casillas har åbnet op omkring.

 – Florentino spurgte mig engang, hvis det var op til mig, hvilken målmand jeg så ville hente til Real Madrid. Jeg foretrækker spanske målmænd, og lige nu er David de Gea den bedste.

Manchester United virker til allerede, at have indstillet sig på, at deres guldfugl forlader Old Trafford. De bliver derfor kraftigt kædet sammen med Hugo Lloris. Er det op til van Gaal, ser han dog stadigvæk gerne at David de Gea bliver i Manchester United. 

Annonce