Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Pochettino vil ikke udtale sig om Ings-bud

Af Søren Nørgaard
28.05.2015 Kl. 14:45
Tottenham-manager Mauricio Pochettino har afvist at udtale sig om, at Tottenham har budt på Burnley-profilen Danny Ings.

Oprykkerne fra Burnley fik kun en enkelt sæson i Premier League, men det til trods har klubben været spændende at følge. Særligt klubbens U21-angriber Danny Ings har gjort en flot figur i Premier League, hvor han har været en flittig målscorer for oprykkerne. 

Til sommer udløber Ings kontrakt med Burnley, hvorfor han frit kan skifte til en anden klub. Flere af topklubberne i England har på rygtebasis været sat i forbindelse med den unge englænder, men endnu har Danny Ings ikke underskrevet en ny kontrakt. 

Særligt Liverpool og Tottenham er blevet sat i forbindelse med Burnley-angriberen, og klubberne skulle angiveligt have sendt bud afsted. I Spurs-lejren vil manager Mauricio Pochettino imidlertid ikke kommentere på rygterne, der sender Danny Ings til White Hart Lane:

– Jeg tror, at der er mange rygter om Danny Ings på nuværende tidspunkt, og jeg har ikke lyst til at kommentere på dem, udtaler den argentinske manager og tilføjer:

– Lige nu vil jeg i stedet nyde, at vi er i Sydney og skal spille vores afsluttende kamp på lørdag, slutter Pochettino. 

Danny Ings har scoret 11 mål i 35 kampe for Burnley i denne sæson. 

Annonce