Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Martin Laursen: Disse to skal vinde FA Cuppen for Aston Villa

Af Ulrik Møller Pedersen
29.05.2015 Kl. 17:12
Den danske Aston Villa-legende mener, at meget afhænger af Christian Benteke og Jack Grealish, hvis Arsenal skal besejeres i weekendens FA Cup-finale.

Christian Benteke og Jack Grealish er to spillere, der kan vinde FA Cuppen for Aston Villa, fortalte den tidligere Villa-kaptajn til talkSPORT.

Villa går ind til lørdagens Wembley-opgør mod Arsenal som klare underdogs, med nederlag i de seneste to kampe, her i blandt en 6-1-nedsabling begået af Southampton.

Hertil kommer, at klubben tidligere denne sæson har lidt et 3-0 og 5-0-nederlag til Arsene Wengers tropper, der skal forsøge at blive den kun ottende klub til forsvare trofæet og den første til at løfte den 12 gange.

Ikke desto mindre har Tim Sherwoods mandskab allerede slået tre Premier League-rivaler ud på deres vej til finalen, herunder Liverpool i kvartfinalen, og Laursen mener, at det ville være dumt at afvise deres chancer, når der kun spille over en kamp.

Især, fremhæver danskeren Benteke og Grealish som værende Villa's to mest farlige mænd efter at have vidnet deres seneste præstationer.

– Jeg tror ikke, de (Aston Villa) er favoritter, for at være ærlig. De har haft nogle vanskelige kampe mod Arsenal i denne sæson, med et 3-0 og 5-0-nederlag, men den dag, er alt muligt – de kan vinde!, sagde Laursen.

– Benteke er nøglen, det er helt sikkert. Han var skadet i en del af sæsonen, og de savnede ham virkelig.

– Men nu er han tilbage, har scoret massere af mål og har bevist, at han er en god spiller.

– Han er stor og stærk, og han kan score med begge fødder. Han er en god spiller, og han skal være der, før Aston Villa kan vinde på lørdag, sagde Laursen om Benteke og fortsatte om Grealish:

– Han er en spændende spiller at følge  – virkelig teknisk – og jeg er sikker på, at han kan blive meget, meget god i fremtiden.

– Han er kun 19, men ham og Benteke er de vigtigste to. De er nødt til at skabe chancerne og score målene.

– Hvis de er aggressive, kæmpe hårdt og spille som et hold, så vil de have en chance, absolut.

 

Annonce