Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Scholes til van Gaal: Behold Di Maria

Af Nikolaj Birk
29.05.2015 Kl. 09:16
Manchester United slog i sommers rekorden for, hvad der højest var blevet betalt for en fodboldspiller til Premier League. Angel di Maria tog nemlig skiftet fra Real Madrid til Manchester United for hele 600 millioner. Siden skiftet har argentineren dog ikke vist sit tårnhøje niveau, men Scholes mener, at Angel di Maria skal have endnu en chance.  

United sluttede sæsonen glimrende af, og endte på en 4. plads, der sikrer adgang til Champions League kvalifikationen. Siden nytår har der dog ikke rigtig været plads til den dyreste spiller i United-truppen, i form af Angel di Maria.

Den argentinske midtbanespiller har nemlig ikke vist et ret højt niveau, men Scholes mener ikke, at verdensstjernen skal sælges på trods af interesse fra PSG og Bayern München.

 – Jeg accepterer, at han har haft problemer uden for banen med at slå sig ned i Manchester. Men sæsonen han har haft, har været en kæmpe skuffelse. Han var jo den bedste spiller i Champions League finalen i sidste sæson, fortæller Scholes fortsætter.

 – Kvaliteten er der, og jeg tror ikke, at Manchester United har råd til at miste ham. De har brug for en spiller som ham, hvis de skal konkurrere på det højeste niveau i Champions League. 

Annonce