Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tre PL-spillere: Jeg holder ikke af fodbold

Af Morten Bruun Jørgensen
29.05.2015 Kl. 13:10
Det er ikke alle fodboldspillere, som lever og ånder for det smukke spil. Her kommer et par eksempler på spillere, som ikke kan lide sporten.

At være professionel fodboldspiller er en drøm, som millionvis af unge har, men det er kun nogle brøkdele af dem, som bliver til noget i den hårde branche. Derfor må det også anses som et enormt privilegie at kunne leve af at spille fodbold, men det er ikke alle, som er vilde med fodbold. Herunder følger et par eksempler med Benoit Assou-Ekotto, Bobby Zamora og Stephen Ireland.

Assou-Ekotto: Fodbold er bare et job. Jeg ser ikke fodbold. Jeg snakker ikke om fodbold, når jeg ikke er sammen med mine holdkammerater. Det er nok unormalt. Mine interesser er mine venner og musik – specielt hip hip. Jeg kan lide Ice Cube og 50 cent.

Zamora: Jeg er ikke nogen stor fodboldfan. Jeg ser ikke fodboldkampe en aften, eller sådan noget. Mange folk synes, det er underligt.

Ireland: Fodbold er noget skidt. Hvorfor spiller jeg det overhovedet?

Stephen Ireland har været involveret i adskillige kontroverser, men uden sin løn som fodboldspiller, havde han nok ikke kørt rundt i denne bil.

Annonce