Avis: Hvordan kunne du misse det, Webb?

16.02.2014 Kl. 22:57

De engelske aviseforsider mandag morgen, vil hovedsageligt være præget af indtryk fra søndagens FA Cup-brag, hvor Arsenal slog Liverpool med 2-1.

Det er især en episode fra anden halvleg, der præger forsiderne. Alex Oxlade-Chamberlain begår noget, der unægteligt ligner et straffespark på Luis Suarez, men selvom dommer Howard Webb var positioneret perfekt, fløjtede han ikke.

Det kunne have været Liverpools andet straffe, for efter at være nede med 2-0, reducerede Steven Gerrard på et straffespark, som Lukas Podolski begik mod Luis Suarez efter 59 minutter.

SE EPISODEN HER

Det er nu syvende gang i træk, at Liverpool taber med Webb som dommer, noget som Mirror, Telegraph og mange andre aviser tager fat i. Se blandt andet forsiden af Mirror Sport mandag, lige her: