Highlights: Oprykkerne fra Brighton tævede West Ham

20.10.2017 Kl. 21:23
West Ham skuffede hjemme, da Brighton var på besøg og vandt 0-3. Se højdepunkterne øverst i artiklen.

Brighton har ikke været overbevisende på udebane i denne sæson, hvor det er blevet til et point i fire kampe, men i dagens kamp mod West Ham kunne de notere sig deres første udebanesejr.

Inden kampen lå begge mandskaber side om side i den nedre del af Premier League, og der var derfor lagt op til en jævnbyrdig kamp.

West Ham viste fra start, at de var mest komfortable med bolden, mens Brighton var afventende og satsede på omstillinger.

Det var dog ikke kun omstillinger, som Brighton var gode på. Efter bare 10 minutters spil sendte Pascal Gross et fremragende frispark ind i hovedet på Glenn Murray, som tæt på mål dirigerede bolden forbi Joe Hart.

Kort før pausefløjtet brød Jose Izquierdo igennem forsvaret på kanten af feltet og smadrede en hård bold afsted mod højre stolpe som Joe Hart kun lige fik fingrene på uden dog at kunne afværge 2-0 scoringen.

Et kvarter før slutfløjt begik Pablo Zabaleta et klodset straffespark, da han hev fat i en modspillers trøje. Glenn Murray stod for sparket, der gjorde ham til dobbelt målscorer i kampen.

Med sejren rykker oprykkerne fra Brighton fire placeringer op i tabellen til en 10. plads.

West Ham derimod rykker to placeringer ned på grund af det store nederlag.