Ingen vinder på Craven Cottage

Af Søren Nørgaard
22.09.2018 Kl. 13:24
Fulham og Watford dominerede hver deres halvleg. Det resulterede i et mål til hvert mandskab, som derfor spillede 1-1.

Watford kom flyvende ud til lørdagens udekampe på Craven Cottage mod Fulham. Allerede efter få minutters spil bragte udeholdet sig nemlig i spidsen, da Will Hughes spillede Andre Gray fri på kanten af feltet. Den engelske angriber sparkede første gang uden chance for Fulham-målmanden.

Den tidlige scoring gjorde ondt på hjemmeholdet, der forsøgte at arbejde sig i kampen. Efter ti minutter fik Luciano Vietto muligheden for at udligne, men Ben Foster viste storspil for Watford. Kort efter var Watford igen på spil i hjemmeholdets felt, men Marcus Bettinelli tog revanche reddede forsøget fra Andre Gray.

Resten af halvlegen blev domineret af Watford, der dog ikke formåede at skabe de største chancer.

Fulham-manager Slavisa Jokanovic tog konsekvensen af en dårlig første halvleg og skiftede to mand i pausen. Om det var udskiftningerne eller en skidepalle i pausen skal være usagt, men Fulham kom bedre ud efter pausen. Indenfor de første fem minutter havde Aleksandar Mitrovic to store muligheder for at bringe balance i regnskabet, men de sidste marginaler var ikke med serberen.

Fulham fortsatte med at dominere spillet og Mitrovic var en evig trussel for Watford-forsvaret. Omvendt traf gæsterne sig tilbage og levede på omstillinger. Det gav chancer i begge ender. Godt et kvarter før tid kunne hjemmeholdets fans bryde ud i jubel, da Fulham fortjent fik udlignet.

Luciano Vietto lagde bolden bolden fladt ind i feltet. Aleksandar Mitrovic kom først på bolden og styrede den ind på Ben Foster til 1-1.

Hjemmeholdet stillede sig imidlertid ikke tilfreds med det ene point og jagtede et sejrsmål. Kort før tid var det tæt på, men Mitrovics hovedstød tog overliggeren. Derfor endte opgøret på Craven Cottage 1-1.