KARAKTERBOG: Antonios drømmemål gav West Ham point mod City

Af Asbjørn Sigsgaard
24.10.2020 Kl. 13:22
Michail Antonio stod for kampens detalje, da Manchester City skuffende måtte nøjes med 1-1 ude mod West Ham

West Ham – Manchester City

1-0: Michael Antonio (18')
1-1: Phil Foden (50')

Her er karakterskalaen

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

West Ham:

Fabianski: 7

Masuaku: 8 – En flot præstation af venstrebacken, der utrætteligt holdt City-stjernerne på afstand kampen igennem.

Balbuena: 7

Ogbonna: 8

Cresswell: 7

Coufal: 7

Rice: 8 – En stærk, koncentreret indsats af den unge stjerne, der igen viste, hvorfor Frank Lampard så gerne ville have ham.

Soucek: 6

Fornals: 5

Bowen: 6

Antonio: 8 – Er der noget den mand ikke kan? Et sublimt flugtet spark over eget hoved bragte West Ham i front. Gjorde livet svært for Citys forsvar med sin fysikalitet, men måtte skadet udgå efter 50 minutter.

Yarmolenko (50'): 6 – Kom ind og prøvede ting, men West Hams offensiv startede og sluttede med Antonio.

Haller (69'): 6

Manchester City:

Ederson: 6

Walker: 6

Dias: 5

Garcia: 6

Cancelo: 7 – Citys mest initiativrige spiller i en skidt første halvleg. Lagde op til udligningen og gjorde, hvad han kunne.

Gündogan: 6

Rodrigo: 5

Mahrez: 6

Bernardo Silva: 5

Sterling: 3 – Plejer at elske at spille mod West Ham, men var usædvanlig stille og frustreret i dag, hvor han var udnævnt til anfører. Brændte friløber til sidst.

Agüero: 4 – Guardiolas store angrebsproblemer blev udstillet af, at en svagt spillenede Agüero blev taget ud i halvlegen. For midtbanespilleren Phil Foden…

Foden (46'): 7 – Umiddelbar indvirkning med udligning efter fem minutter og virkede livlig og farlig.

De Bruyne (68'): 8 – Skabte mere fare på 22 minutter end de fleste holdkammerater på en hel kamp. Guardiola vil være lykkelig over at have belgieren klar igen.