KARAKTERBOG: Leicester sejrede i Schmeichels kamp nummer 400

Af Jeppe Augustsen
16.01.2021 Kl. 21:55
Kasper Schmeichel sejrede med Leicester i sin kamp nummer 400 for The Foxes. Vi har uddelt karakterer til spillerne.

Leicester – Southampton
1-0: James Maddison (37')
2-0: Harvey Barnes (95')

Her er karakterskalaen:

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Leicester

Schmeichel: 7 – Spiller sin kamp nummer 400 for Leicester, og hvilken bedre måde at gøre det på med flere gode redninger og et clean sheet.
Justin: 6
Fofana: 5
Evans: 6
Castagne: 6
Ndidi: 8 – Udfører sin opgave rigtig godt, hvor han formår at sætte en stopper for mange omstillinger, der i stedet giver Leicester chancer.
Tielemans: 7
Maddison: 8 – Leverer en ganske fin indsats, der bliver krydret med et flot mål samt en assist.
Albrighton: 7
Barnes: 8 – En af banens bedste spillere, og han sluttede også fortjent af med at score til 2-0.
Vardy: 5 – Han kommer frem til chancer, men han manglede skarphed i aftenens kamp.

Indskiftere

Söyüncü: 6
Pérez: 5
Iheanacho: UB

Southampton

McCarthy: 6 – Kunne ikke gøre meget ved Maddisons mål, der blev hamret ind. Derudover var han sikker i sine indgreb og havde et par gode redninger.
Walker-Peters: 5
Stephens: 6
Bednarek: 6
Bertrand: 6
Diallo: 5
Ward-Prowse: 5 -Fordeler spillet godt i første halvleg, men har svært ved at finde i sit spil i anden halvleg, der bliver en anelse anonym.
Armstrong: 7 – Hasenhüttl kan altid regne med en mandfolkeindsats fra Armstrong, og det var også ham, der var involveret i gæsternes største muligheder.