Rundens Hold: 8. Runde

Af Nikolaj Birk
04.10.2015 Kl. 18:13
I ottende runde af Premier League var der flere målrige kampe, hvilket givet plads til utrolig mange offensive kræfter på Rundens Hold udvalgt af skribenterne på PLBOLD.DK. Udover en selvskrevet Agüero finder man også spillere som Mesut Özil. Dansk islæt har også fundet vej til Rundens Hold.

Petr Cech – Arsenals tidlige føring på 3-0 gjorde, at Arsenal stillede sig langt tilbage i anden halvleg og lod Manchester United beholde kuglen. Det skabte naturligvis et par situationer, som Petr Cech tog sig sikkert af. Dog rt det en redning i første halvleg på et fremragende forsøg fra Martial, som vil skabe overskrifter.

Cedric Soares – Selvom opgaven ikke er svær for tiden, fik Cedric sidste års bedste spiller i Premier League, Eden Hazard, til at ligne en serie-spiller. Portugiseren kom tilmed frem hver eneste gang muligheden bød sig, og spillede generelt en sublim kamp.

Phil Jagielka – Den rutinerede englænder havde flere gode momenter i 1-1 kampen mod Liverpool. Evertons anfører stoppede utrolig mange situationer før de blev rigtig farlige, og havde fuld kontrol i forsvaret.

Scott Dann – Dann var utrolig sikker i forsvaret for Crystal Palace og havde fuld kontrol gennem hele kampen mod WBA.

Nacho Monreal – Spanieren spillede en usvigeligt sikker kamp mod Manchester United, hvor han holdt sin venstre side fri for fejl.

Christian Eriksen – Danskeren var kampafgørende for Tottenham, hvor han var med til at sikre sit hold et point mod Swansea. Eriksen scorede to gange på frispark, hvilket er ved at være et varemærke for den danske landsholdsspiller.

Mesut Özil – Playmakeren plejer ikke at vise tænder i de store kampe, men i opgøret mod Manchester United, så man en frisk og skarp Özil, der var involveret i alle Arsenals farlige situationer før han lod sig udskifte i slutningen af kampen til stor hyldest på Emirates.

Kevin De Bruyne – Belgieren har fået en fantomstart i Manchester City, og fortsatte sine fabelagtige takter i nedsablingen af Newcastle – blandt andet med et flot mål.

Wilfried Zaha – Det engelske talent gjorde hvad det passede ham overfor Chris Brunt, og havde en fremragende kamp i 2-0 sejren.

Sergio Agüero – Det skabte Lewandowski-tilstande, da Agüero først åbnede op for  scoringerne. Den argentinske bomber lavede nemlig hele fem mål og viste dermed, hvorfor mange kalder ham Premier Leagues bedste angriber!

Alexis – Chileneren er i storform for Arsenal i denne periode, og havde stor andel i Arsenals flotte 3-0 sejr mod Manchester United. Alexis lavede to scoringer i kampen og var konstant farlig, når han fik bolden for fødderne.