Spurs sejrede sikkert over West Ham

Af Søren Nørgaard
22.11.2015 Kl. 17:57
Tottenham havde ikke de store problemer med at slå West Ham hjemme på White Hart Lane søndag aften.

Efter en lige indledning på kampen mellem Tottenham og West Ham satte hjemmeholdet sig efter tyve minutter på spillet. Spilovertaget gav hurtigt pote for Mauricio Pochettinos mandskab, da målfarlige Harry Kane efter 23 minutter sparkede Spurs i front.

Føringensmålet satte for alvor gang i Tottenham, der overtog alt spillet. Trods den store dominans var udeholdet alligevel tæt på at udligne. Cheikhou Kouyate saksesparkede bolden på overlæggeren, men heldet var ikke med The Hammers.

I stedet kunne Toby Alderweireld få minutter senere udbygge Tottenhams føring, da han headede et hjørnespark fra Christian Eriksen ind bag Adrian i West Ham-målet. Dermed kunne Spurs gå til pause med en sikker føring på 2-0.

Fra anden halvlegs begyndelse fortsaatte Tottenham i højt tempo og efter en opspilsfejl i West Hams forsvar kunne Christian Eriksen spille bolden videre til Harry Kane, der scorede sit andet mål i kampen. Kampen blev derefter mere jævnbyrdig med chancer til begge hold.

I slutfasen satte Tottenham imidlertid ekstra tryg på udeholdet, hvilket resulterede i yderligere et mål. Denne gang fra højrebacken Kyle Walker. Kort før tid fik Manuel Lanzini lov til at pynte på resulatet med sin scoring til 4-1.

Resultatet betyder, at Tottenham bevarer sin femteplads i Premier League og kun har fire point op til Leicester på førstepladsen.