Stoke chokerede: Jesé sænkede Arsenal

19.08.2017 Kl. 18:35
Stoke City slog lørdag højest overrasende Arsenal med 1-0.

Den tidligere Real Madrid-kant Jesé Rodriguez fik en drømmedebut for Stoke, da han scorede kampens eneste mål i 1-0 sejren over Arsenal lørdag.

Jesé, der var gået lige ind i manager Mark Hughes' startopstilling efter at være ankommet fra PSG i onsdags, fik en stikning fra Berahino i en spids vinkel og satte den køligt ned i det lange hjørne for Stoke.

Målet, der også endte med at afgøre det hele, faldt bare 90 sekunder inde i anden halvleg. Det skete efter 45 minutter i første halvleg, hvor Arsenal ellers var ganske dominerende.

Arsenal troede efterfølgende, at de fik udlignet, da Alexandre Lacazette smadrede den i kassen senere i halvlegen, men der blev dømt offside på franskmanden.

En kendelse, der var MEGET marginal, men ikke desto mindre korrekt set af linjedommeren.

The Gunners pressede Stoke i bund til sidst og blandt andet havde indskiftede Olivier Giroud chancen til slut, men det hele endte 1-0 til værterne, der dermed tager sæsonens første sejr i Premier League for deres vedkommende, mens Arsenal indkasserer første nederlag.