United fik sat Newcastle på plads i Zlatan-comeback

18.11.2017 Kl. 19:43
Med en 4-1-sejr kom Manchester United godt i gang efter landsholdspausen, hvor Zlatan kom med igen.

Manchester United forsøger på bedste vis at hænge på Manchester Citys fremmarch i den engelske Premier League, og lørdag aften gjorde de et særdeles godt stykke arbejde, da de slog Newcastle med imponerende 4-1.

I det første kvarter fulgte Newcastle dog godt med, og det var da også dem, der scorede kampens første mål, da Gayle sendte et indlæg fra Yedlin i kassen via stolpen. Og selvom det første mål i kampen ofte har meget at sige, så var det ikke helt tilfældet her.

For 37 minutter inde i kampen kunne Martial udligne for Manchester United, og i første halvlegs overtid var Chris Smalling på pletten, og så var United i front. Begge mål blev scoret via hovedstød.

Efter pausen fortsatte De Røde Djævle deres dominans, og så var det Paul Pogbas tur til at sende bolden i mål. 3-1 var dog ikke nok for dem, og Romelu Lukaku kunne med tyve minutter tilbage af kampen ende sin mållløse periode med et ordentligt klask op i nettaget.

Værd at bemærke er det også, at Zlatan Ibrahimovic igen var med for United, og han fik de sidste 13 minutter af opgøret.

Med sejren er Manchester United nu oppe på andenpladsen i Premier League, hvor de har otte point op til lokalrivalerne fra Manchester City, som altså ikke er sluppet dem helt af hænde endnu.

I næste runde skal Manchester United møde Brighton.