Af Lasse Torp
22.09.2018 Kl. 16:19
Manchester United skuffede med Sir Alex Ferguson tilbage på Old Trafford.

Den legendariske United-manager blev hyldet forud for dagens kamp mellem Manchester United og Wolverhamton.

Dette var ikke nogen hjælp da United skuffende måtte nøjes med slutresultatet 1-1.

Fred bragte Manchester-klubben i front efter 18 minutter på en flot assist fra Paul Pogba.

Joao Moutinho udlignede i anden halvleg til 1-1 med sit første mål i 28 liga kampe, og hvilket sted at gøre det.

Manchester United taber dermed terræn i til de andre topklubber der brager afsted i kampen om Premier League-titlen.

Wolverhamton går der fra med endnu et flot resultat mod en af klassens store drenge. Wolves spillede en flot kamp mod et svagt-spillende United-mandskab.

Hvis Wolves kan fortsætte det gode spil, så er de helt sikkert at finde i næste sæson af Premier League.

Med dagens andre resultater ligger United nu nummer fem med 10 point, mens Wolverhampton ligger nummer 10, men med bare et point mindre end United.