Vidste du? Lørdagens Premier League-statistikker

Af Marcus Sørensen
22.11.2015 Kl. 16:06
I forlængelse af en dag, hvor Jürgen Klopp hentede endnu en stor udebanesejr med Liverpool FC hos Manchester City, bringer vi dig alt det, du ikke vidste om lørdagens præstationer i verdens bedste liga.

Liverpool har vundet alle fire kampe, hvor Roberto Firmino er starter inde under Jürgen Klopp. Klubben vandt ikke med braslianeren fra start under Brendan Rodgers i samme antal kampe.

Kun én af Liverpools sidste ti kampe i alle turneringer er endt med en sejr til hjemmeholdet.

Gårsdagens 1-4 nederlag til Liverpool var første gang, at Manchester City lukkede fire mål ind på hjemmebane siden 2012.

Diego Costa endte med sit mål i går en negativ stime på hele 603 minutter i alle turneringer uden scoringer.

Romelu Lukaku har nu scoret syv mål i sine seneste syv Premier League-kampe.

West Bromwich scorede i går to mål i første halvleg, men havde imponerende nok blot ét skud indenfor målrammen i denne periode.

Chris Brunt er den spiller i Premier League, der har lavet flest assists på dødbolde (11) siden starten på 2014/15-sæsonen.

Martin Skrtel har nu scoret fire mål mod Manchester City. Det er flere mål, end slovakken har scoret mod noget andet hold.

Sergio Agüero blev med sit mål i aftes den mest scorende sydamerikanske spiller i Premier League nogensinde med 85 mål.

Manchester City har tabt samtlige af de 42 kampe i klubbens historie, hvor de har været bagud med tre mål.

I går blev der lavet tre selvmål i Premier League af Mangala, Arteta og Deeney. Sidst der faldt tre selvmål på samme dag var tilbage i 2014.

Mesut Özil har lavet en assists i syv Premier League-kampe i træk.

Romelu Lukaku blev i går den blot femte spiller i Premier Leagues historie til at score 50 mål i ligaen inden han fyldte 23 år.

Bournemouth har scoret fem mål indenfor de første 15 minutter af kampene i denne sæson. Det er flere mål end noget andet Premier League-hold i denne periode.

Troy Deeney blev i går den første til både at score et mål og et selvmål i samme kamp siden Damien Delaney gjorde det samme i maj 2014.