22.09.2018 Kl. 16:50
Mathias Zanka bragte Huddersfield foran mod Kasper Schmeichels Leicester, men gik der fra uden point.

Huddersfield med Philip Billing, Jonas Lössl og Zanka Jørgensen kom godt fra start mod Kasper Schmeichels og Leicester-mandskabet.

Hele fire danskere med fra start, og første mål kom også fra en dansker.

På et langt indkast endte bolden hos Zanka der fik bolden forbi sin landsholdskollega, Schmeichel, og bragte udeholdet foran 0-1.

0-1 efter bare fem minutter, men der gik kun et kvarter før Leicester udlignede til 1-1 på mål af Iheanacho.

Dette var også stillingen i pausen og først halvvejs inde i anden halvleg blev der scoret yderligere.

Den velspillende Maddison sparkede et frispark i kassen og gav Leicester føringen på 2-1.

Ti minutter efter færdiggjorde Vardy opgaven og bragte Leicester foran med 3-1 som også blev slutresultatet.

Kasper Schmeichel gik altså fra kampen som den helt store sejrherrer mod sine danske venner Billing, Lössl og Zanka.

Dette resultat sender Leicester op på ottendepladsen med ni point, mens Huddersfield ligger på en delt sidsteplads med kun to point.