Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tottenham-boss retter skarp kritik af rivaler

Af Morten Bruun Jørgensen
10.02.2023 Kl. 15:24
Tottenhams bestyrelsesformand langer nu ud efter en række andre Premier League-klubber.

Transfermarkedet er stukket helt af, mener Daniel Levy, og nogle af Premier League-klubberne står bag, mener Tottenhams bestyrelsesformand.

Det er især Chelsea, Newcastle og Manchester City, som Tottenham-bossen har rettet sin vrede mod efter at være udsat for kritik fra Tottenham-fans, der vil have London-klubbens ledelse til at bruge flere penge på transfers.

LÆS OGSÅ: Guardiola tordner mod sigtelser: "Vi er allerede dømt"

– Landskabet i Premier League har ændret sig markant det seneste årti. Det er forståeligt, at fansene vil have, at vi bruger flere penge. Det er bare ikke bæredygtigt for mange klubber.

– Vi konkurrerer i en liga, hvor vi har set en stigning i rige ejere og konsortier, og hvor transferkræfterne er i hænderne på nogle få, som dominerer og er i stand til at forvrænge markedet, siger Levy til The Telegraph.

Ifølge bestyrelsesformanden har Tottenham brugt mere end 4,2 milliarder kroner på truppen siden 2019, og i januar brugte klubben over 300 millioner kroner på Pedro Porro, men alligevel føler Levy tilsyneladende, at klubben ikke kan følge med.

Annonce