Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Stor transferduel: Arsenal jagter juvel

Af Morten Bruun Jørgensen
03.07.2023 Kl. 17:38
Der er blevet lagt op til en stor transferduel mellem to af de største klubber i Premier League.

Kai Havertz er kommet på plads, og snart ventes Declan Rice og Jurrien Timber at blive præsenteret i Arsenal, men The Gunners vil fortsætte oprustningen frem mod næste sæson. 

For ifølge The Times er London-klubben klar til at byde på Romeo Lavia, når Declan Rice har sat sin underskrift på en kontrakt. 

 

Det betyder dog også samtidig, at Arsenal kommer til at havne i gevaldig transferduel, for Liverpool er i den grad også ude efter den 19-årige juvel fra Southampton. Derudover siges både Chelsea og Manchester United også at være interesserede. 

For kun et år siden betalte Southampton omkring 100 millioner kroner for at hente det belgiske stortalent i Manchester City, og nu vil klubben have 433 millioner kroner for at sælge ham videre efter nedrykningen til The Championship. 

Manchester City kan dog komme til at få op til 20 procent af transfersummen efter at have forhandlet en videresalgsklausulen ind i kontrakten sidste sommer. 

Arsenals interesse i Lavia skyldes formentlig, at både Granit Xhaka og Thomas Partey meget vel kan forlade klubben denne sommer. Xhaka er meget tæt på at tage til Leverkusen, mens Partey blandt andet har bejlere fra Saudi Arabien.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Konkurrence til Manchester United: Nu melder PSG sig på banen

2. Kim Min-jae skal til lægetjek denne uge

3. Stort danskerskifte falder på plads i næste uge

4. Ny Arsenal-signing på plads inden for 48 timer

5. Medie: Liverpool forbereder bud på stortalent

Annonce