Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rekorddyr Chelsea-signing forhandler med Saudi Arabien

Af Morten Bruun Jørgensen
13.06.2023 Kl. 08:42
Fremtiden for den dyre Chelsea-signing kan meget vel være i Saudi Arabien.

Mere end 840 millioner kroner betalte Chelsea i sommeren 2021 for at købe Romelu Lukaku i Inter, og dermed blev belgieren det dyreste indkøb i klubbens historie.

Til gengæld blev han aldrig en succes, og i den forgangne sæson har han været udlejet til Inter, og nu går meldingerne på, at den belgiske angriber er på vej videre på en permanent aftale.

 

For ifølge Goal er Lukaku rejst til Saudi Arabien for at forhandle med Al Hilal, der har tilbudt ham en kontrakt, som vil give ham 186 millioner kroner om året. Samtidig skriver journalisten Santi Aouna fra Foot Mercato, at mødet fandt sted i Paris. 

Lørdag var Lukaku med, da Inter tabte Champions League-finalen mod Manchester City, men allerede mandag tog han sydpå til Saudi Arabien for at blive klogere på sin fremtid.

Der er dog visse komplikationer i forbindelse med forhandlingerne. Først og fremmest havde Lukaku forventet en højere løn, og dernæst skal Chelsea og Al Hilal også blive enige om en overgangssum.

Meldingen går på, at The Blues vil have 372 millioner kroner for Lukaku, men det kommer den saudiarabiske klub angiveligt ikke til at betale for belgieren.

Han har kontrakt med Chelsea til sommeren 2026.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Bombe i PSG – nu overvejer de at sælge Mbappé

2. Real Madrid intensiverer jagten på United-emne

3. Ancelotti sagsøger Premier League-klub

4. Medie: Han ender med at købe Manchester United

5. Brøndby-profil til Premier League? Her er prisen

Annonce