Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Gigantisk løn: Så meget kan Kane tjene ved at blive i Tottenham

Af Kasper Leif Pedersen
11.07.2023 Kl. 07:15
Tottenham gør sit for at beholde Harry Kane.

Harry Kane bliver fortsat rygtet væk fra Tottenham.

Bayern München har især i løbet af de seneste par uger intensiveret jagten på den engelske målmaskine, da det seneste bud fra Tyskland angiveligt lød på omkring 610 millioner kroner.

London-klubben har i forbindelse med det også afvist buddet fra den sydtyske storklub, hvor man vil gøre sit for at beholde Kanes tjenester.

 

 

Troværdige medier i form af The Times og The Telegraph kunne også oplyse, at Tottenham havde tilbudt Kane en gigantisk lønpakke uden at afsløre, hvad den lød på.

Nu afslører sidstnævnte medie, hvad Harry Kanes løn kan blive ved at blive i klubben, der han har spillet 435 gange for.

For hvis 29-årige sætter kuglepennen på papiret, hvor han skriver under på en ny aftale, så kan han tjene 3,4 millioner kroner om ugen.

Det er samme lønpakke, som Kevin De Bruyne får i Manchester City, der i skrivende stund gør ham til den bedst betalte i Premier League.

Tottenhams nye manager, Ance Postecoglou, satte nogle ord på Harry Kane-situationen tidligere på ugen.

– For mig er det i mit hoved lige nu, at Harry (Kane,red.) er på ferie, han ligger på en solseng og leger med sin familie og har det fantastisk. Hvis der foregår andre ting, vil jeg ikke tænke på det, og grunden til, at jeg ikke gør det, er, at han vil være her om to dage, og alt, hvad jeg har brug for at vide, vil være lige foran mig.

– Så i mellemtiden vil jeg ikke spilde tid eller søvn på formodninger, der måske eller måske ikke er derude, for så hopper du på skygger – hvor meget af det er sandt? Der er ikke landet noget på mit bord i øjeblikket fra nogen i klubben, der siger, at der skal træffes en beslutning der. Ikke engang i nærheden af det, sagde den australske Premier League-manager.
 
Harry Kane har kontrakt med Tottenham indtil sommeren 2024, hvor hans nuværende vilkår i skrivende stund lyder på en ugeløn på 1,7 millioner kroner.
 

 

Annonce