Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Henderson er havnet i akavet situation

Af Morten Bruun Jørgensen
15.07.2023 Kl. 14:28
Holdkammeraterne må tænke sit om Jordan Henderson lige nu.

Jordan Henderson vil gerne til Saudi Arabien, hvor han allerede har forhandlet en treårig kontrakt med Al-Ettifaq, men klubberne kan ikke blive enige om en pris. 

Derfor er Liverpool-anføreren også taget med på Liverpools træningslejr i modsætning til Fabinho, som har fået lov til at blive hjemme efter også at være i søgelyset hos en klub fra Saudi Arabien. 

 

Dén situation må være akavet for Jordan Henderson, for holdkammeraterne i Liverpool ved, at den engelske midtbanespiller havde foretrukket at blive hjemme ligesom Fabinho. 

Nu er Henderson tvunget til at fortsætte med at yde sit bedste for Liverpool, selvom det er ganske tydeligt, at han er blevet lokket af de mange, mange millioner han vil kunne tjene ved at tage til Saudi Arabien. 

Med sådan en situation må det være svært at være anfører for et af verdens bedste fodboldhold, og selvom Henderson i Liverpool har vist sig som et stort forbillede og en kanon anfører, må Jürgen Klopp overveje at få givet den tjans videre til en anden spiller. 

Det går ikke at have en anfører, som hellere vil være et andet sted, og i det hele taget er det en akavet situation for Henderson. 


TOPHISTORIER LIGE NU

1. BREAKING: Handlen er droppet – nu forhandler Lukaku med rivalerne

2. Fabinho skal erstattes: Klopp øjner afløser hos rivaler

3. Nu sker det: United får ny signing på plads i dag eller i morgen

4. Klar til salg: Her er prisen på Højbjerg

5. Skifte under opsejling: Manchester United forhandler med Barcelona

Annonce