Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Stopper ikke ved Newcastle: Saudi-Arabien vil overtage europæisk topklub

Af Emil Plovgaard
13.07.2023 Kl. 15:53
Saudi-Arabien er begyndt at sætte sit aftryk på europæisk topfodbold.

Der er halvanden måned tilbage af transfervinduet, men allerede nu ser det ud til, at Saudi-Arabien har støvsuget store dele af markedet.

Public Investment Fund, der ejer Newcastle, besluttede sig for at købe de fire største klubber i Saudi-Arabien, og siden har der været godt gang i overgangene.

 

Spillere som Marcelo Brozovic, N'Golo Kanté, Sergej Milinkovic-Savic, Ruben Neves og Karim Benzema er iblandt de spillere, der allerede nu er skiftet til Saudi-Arabien denne sommer.

Derudover rygtes Liverpool-kaptajnen Jordan Henderson også på vej til Saudi-Arabien, hvor han kunne blive genforenet med Steven Gerrard i Al Ettifaq.

Selvom man skulle mene, at Public Investment Fund har nok i Newcastle og de fire klubber i Saudi-Arabien, så er det ikke tilfældet, skriver det amerikanske finansmdie Bloomberg.

Det amerikanske medie mener at vide, at Public Investment Fund har udset sig en unavngivet europæisk topklub, som den vil slå kløerne i.

Beslutningen kommer som følge af, at UEFA har tilladt, at Brighton, Aston Villa og Toulouse kan deltage i europæiske turneringer i den kommende sæson på trods af, at klubberne har samme ejere som henholdsvis Union St. Gilloise, Vitoria Guimaraes og AC Milan.

Newcastle skal også spille europæisk i den kommende sæson. Klubben har for første gang i 20 år kvalificeret sig til Champions League.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Seks uger på afvænning: Tidligere PL-stjerne bekræfter misbrug

2. Vanvittigt: Premier League-spiller sigtes for 375 regelbrud

3. Manchester United får Rasmus Højlund-bud afvist

4. 1,6 milliarder i alt: Saudisk klub går all in på City-stjerne

5. Manchester United er i dialog med PL-klub

Annonce