Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester United raser efter Mount-video

Af Morten Bruun Jørgensen
14.07.2023 Kl. 17:31
Manchester United har udsendt en udtalelse efter en video, hvor Mason Mount bliver forfulgt af autografjægere.

En video ramte tidligere i dag det sociale medie TikTok, hvor man kan se Mason Mount blive jagtet af en række fans, der ønskede at få englænderens autograf på en Manchester United-trøje. 

Det ønskede Mount imidlertid ikke at give, og han bad fansene om at stoppe deres forfølgelse, som ifølge midtbanespilleren var foregået over de seneste tre dage. 

– Undskyld, gutter. Jeg har ikke ville signere de seneste tre dage, så jeg ved ikke, hvorfor I bliver ved at følge efter mig, kan man høre Mount sige i videoen. 

 

Nu har Manchester United reageret på videoen, og i en officiel udtalelse retter klubben en skarp kritik af professionelle autografjægere, som bliver kaldt for farlige af kilder tæt på klubben ifølge The Telegraph. 

– Desværre forekommer den slags situationer alt for ofte. Det er det sidste, Mount fortjener efter at være så venlig mod alle, som han har mødt siden sit skifte til United, lyder det fra klubben. 

– Professionelle autografjægere presser regelmæssigt United-spillere til at signere store mængder af udstyr, som de kan sælge for flere hundrede pund. Det er blevet hverdag og et stort problem på Carrington. 

The Telegraph fortæller desuden, at organiserede grupper blandt andet blokerer for spillernes biler og generer dem, når de kommer og forlader træningsanlægget.

Det forlyder også, at Manchester United vil skride til handling, hvis det fortsætter.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Benjamin Mendy er blevet frifundet i alle anklager

2. Benjamin Mendy er en fri mand: Her er hans pressemeddelelse

3. OFFICIELT: Manchester United straffet af UEFA

4. Chelsea nærmer sig stor signing

5. Skifte under opsejling: Manchester United forhandler med Barcelona

Annonce