Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BREAKING: Glazer-familien dropper salg - så meget kræver de nu

Af Jeppe Augustsen
03.09.2023 Kl. 06:44

Det er efterhånden ved at være mange måneder siden, at Manchester United blev sat til salg, men klubben er i dag stadig ejet af Glazer-familien.

I de seneste måneder har der været mange meldinger om, at Sir Jim Ratcliffe og Sheikh Jassim var de store kandidater til at overtage klubben, men de har ikke haft held med deres bud.

Undervejs har der også været spekulationer om, at der er intern uro i Glazer-familien, hvor Joel og Avram Glazer ikke er meget for at sælge.

 

Nu melder Daily Mail, at Manchester United ikke længere er på salgsmarkedet, og avisen tror, at beslutningen vil skabe stor utilfredshed hos klubbens fans.

– Beslutningen vil helt sikkert fremprovokere raseri blandt Manchester United-fans, som aldrig har følt kærlighed over for klubbens ejere, og bebrejder dem for mangel på nylig succes og investeringer i klubbens infrastruktur, skriver avisen.

Glazer-familien har ikke ønsket at sælge klubben, fordi de ikke mener, at de har fået et bud, som matcher deres værdiansættelse – og det forlyder nu, at prisen også er steget. 

Tidligere har der været meldinger om, at de vil kræve £6 milliarder for De Røde Djævle, men nu vil de have helt op til £10 milliarder, der svarer til 87 milliarder kroner. 

Daily Mail erfarer, at Glazer-familien vil forsøge at sælge klubben igen i 2025, og den nye pris skyldes, at de ser en stor stigning i deres værdiansættelse de kommende år.

Stigninger ved tv-rettigheder, nye formater til Champions League og Klub VM samt VM-slutrunden i 2026, der skal afvikes i USA, gør, at Glazer-familien er overbeviste om, at de kan sælge klubben mellem £7-10 milliarder. 


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce