Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Denne transfer skal Manchester United lave

Af Morten Bruun Jørgensen
26.06.2023 Kl. 15:23
Vi kigger her nærmere på den transfer, som vi synes, at Manchester United skal lave denne sommer.

Erik ten Hag kom ganske fornuftigt ud af sit første år som manager for Manchester United, men det blev også tydeligt, at hollænderen stadig har et stort stykke arbejde at udføre, inden De Røde Djævle kan kæmpe med om Premier League- og Champions League-titlen.

Flere positioner på holdet skal styrkes, og det synes ganske åbenlyst, at Manchester United især går efter at styrke den centrale midtbane og samtidig tilføre en angriber med mål i støvlerne.

 

Her på PLBOLD mener vi også, at de to positioner sammen med målmandsposten er det mest presserende for Erik ten Hag at bede ledelsen om at forstærke.

Højeste prioritet må det dog være for Manchester United at hente en angriber, som kan lave mindst 20 mål i Premier League hver sæson. Dem findes der ikke mange af, og det synes også klart, at Manchester United ikke har tiltrækningskraft til at få hvem som helst.

Havde det været tilfældet, var Rasmus Højlund næppe blevet nævnt som en mulighed, for selvom danskeren allerede nu er god og er meget talentfuld, er han ikke den optimale løsning på klubbens udfordringer i angrebet.

Derfor anbefaler vi, at Manchester United sætter alle sejl ind på at lande Harry Kane, som i en stribe sæsoner har bevist sig som værende en af verdens bedste angriber.

I mange sæsoner har han på svingende Tottenham-hold formået at score bunkevis af mål i Premier League, og han kan med ganske stor sandsynlighed ende med at slå rekorden for flest mål i ligaen nogensinde.

Mulighederne for at lave flere mål vil næppe blive forringet af at skifte til Manchester United, der er inde i en noget bedre udvikling end The Lilywhites, og derudover vil muligheden for at vinde trofæer – som Kane jo ikke har nogen af – være klart bedre hos Erik ten Hag & Co.

Manchester United er meldt vældig interesseret i den engelske landsholdsspiller, som kun har ét år tilbage af sin kontrakt med Tottenham, og hvis han ønsker et skifte denne sommer, burde det være en handel, som kan blive realiserbar.

For os er der i hvert fald ingen tvivl om, at Harry Kane er den transfer, som Manchester United bare skal lave denne sommer.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Brutal udrensning hos United: 11 spillere sat til salg

2. Av, av, av: Sadio Mané rammer nyt lavpunkt i Bayern München

3. Liverpool nærmer sig anden sommersigning

4. Tottenham indleder forhandlinger med Liverpool-emne

5. Brasilianer forvirret over Mohamed Salah-transfer

Annonce