Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Erik ten Hag har disse tre mål for sin tid hos Manchester United

Af Emil Plovgaard
14.02.2023 Kl. 10:28
Selv har Erik ten Hag etableret tre mål for sin tid hos Manchester United.

Erik ten Hag tiltrådte som ny manager for Manchester United sidste sommer.

Hollænderen har formået at forvandle klubben til en sammentømret enhed, hvor spillere som Luke Shaw og Marcus Rashford igen har fået gang i deres karrierer.

Klubben ligger aktuelt på en tredjeplads i Premier League, mens der venter en finale i Carabao Cuppen mod Newcastle senere på måneden.

LÆS OGSÅ: Her er Qatars monsterbud på Manchester United

Der er derfor gode muligheder for succes i løbet af hollænderens første sæson hos De Røde Djævle.

Selv har Erik ten Hag etableret tre mål for sin tid hos Manchester United. Det fortalte han for nylig på et forum for elitetrænere på UEFA's hovedkvarter i Nyon i Schweiz:

  • at skabe en vinderkultur
  • at skabe et godt hold
  • at maksimere potentialet hos Uniteds spillere

LÆS OGSÅ: Liverpool-stjerner holdt krisemøde

– Jeg har det godt, og jeg er glad her. Jeg så frem til en ny udfordring, og Manchester United er en storklub, men den har helt åbenlyst været mindre succesfuld i de seneste år, så der er et stort potentiale i at genrejse klubben til dér, hvor den hører til.

– Det handler ikke kun om at træne holdet. Det handler om at ændre kulturen, at skabe en vinderkultur, og det er det, jeg sigter efter. Det hedder ikke 'jeg', men 'vi'. Vi er nødt til at gøre det sammen. Manchester Unitd er en stor klub, og der er fans over hele verden, og det er en meget verdensomspændende klub. Jeg er meget glad for at være der, og for at være en del af det. Vi vil gerne være succesfulde, men det skal også være langsigtet.

– Hver dag forventer jeg det bedste af mig selv. Jeg vil gerne udfordre mig selv. Og, sammen med trænerne, ønsker jeg at få det bedste ud af spillerne. Vi vil gerne skabe et godt hold, men jeg vil også have det maksimale ud af præstationerne fra spillerne, siger Erik ten Hag til UEFA.com.

LÆS OGSÅ: City-ejere tæt på opkøb af ny klub

LÆS OGSÅ: Real Madrid vil hente PL-angriber

Annonce