Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Han er på toppen af Tottenhams ønskeliste

Af Emil Plovgaard
28.03.2023 Kl. 19:44
Tottenham går en stor sommer i møde på flere punkter.

Transferplanerne er ved at blive gjort klar hos Tottenham, som for nylig kunne annoncere, at Cristian Stellini afløser Antonio Conte sæsonen ud.

Således melder Football Insider, at 22-årige Marc Guehi fra Crystal Palace er på toppen af klubbens ønskeliste til sommer.

Guehi har etableret sig selv som en af de mest lovende forsvarsspillere i hele Premier League, og han kan vise sig at blive en brugbar investering for klubben på længere sigt.

LÆS OGSÅ: Zinedine Zidane til Premier League?

Klubben fra det nordlige London ønsker at forstærke sig i defensiven, hvor man i øjeblikket har spillere som Japhet Tanganga, Davinson Sánchez og Eric Dier til rådighed.

22-årige Guehi er af den overbevisning, at et skifte til Tottenham vil kunne øge hans mulighed for at spille regelmæssigt for det engelske landshold.

Desuden er Tottenham inde i billedet til at kvalificere sig til Champions League i den kommende sæson, og det ville være en spændende mulighed for Guehi.

Guehi vurderes til at være omkring 424-509 millioner kroner værd. Det er dog et beløb, der kan blive droslet gevaldigt ned, skulle klubben rykke ned fra Premier League.

Tottenham skal samtidig forsøge at finde ud af, hvem der skal være klubbens manager i den kommende sæson og på længere sigt.

LÆS OGSÅ: De lurer på Antonio Conte

LÆS OGSÅ: Bundesliga-træner afviser Tottenham

 

Annonce