Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Gary Neville raser: Nu skal det stoppe!

Af Emil Plovgaard
21.06.2023 Kl. 14:25
Fodboldeksperten raser over de nylige tendenser.

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og N'Golo Kanté spiller nu alle i Saudi-Arabien.

Derudover florerer i stor stil rygter om, at Ruben Neves, Thomas Partey, Kalidou Koulibaly og Hakim Ziyech er på vej til at gøre dem selskab.

 

Og det er noget, der skal stoppe her og nu, hvis man spørge Gary Neville.

– Premier League burde indføre et transferforbud, som omfatter Saudi-Arabien, for at sikre, at spillets integritet ikke beskadiges.

– Det bør kontrolleres, om transaktioner er passende.

– Hvis de godkendes via en sådan proces, så kan man naturligvis åbne for transfers igen. Men jeg mener, at på nugældende tidspunkt, så bør der lukkes ned for transfers, indtil man kigger nærmere ind i ejerskabsstrukturen hos Chelsea, og hvorvidt der er transfers, der på upassende vis kan komme klubber til gavn, siger Neville til BBC Sport.

I juni offentliggjorde Public Investment Fund (PIF), der også ejer Newcastle, at man havde overtaget aktiemajoriteten i fire klubber i Saudi-Arabien. Det drejer sig blandt andre om Al-Nassr, der hentede Cristiano Ronaldo i sidste sæson.

Det er ifølge BBC Sport uvist, om PIF ejer en andel i det private investeringsfirma Clearlake Capital, der overtog Chelsea sidste år. Det benægtes af kilder fra de to klubber.

Chelsea er en af de klubber, der skal træffe drastiske beslutninger denne sommer for at leve op til reglerne om Financial Fair Play. Der må ikke registreres et tab på mere end 105 millioner pund set over tre år, og alene i sidste sæson brugte klubben mere end fire milliarder kroner på nye spillere.


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce