Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

412 millioner: Liverpool har budt på franskmand

Af Emil Plovgaard
24.06.2023 Kl. 08:50
Et bud er tikket ind, men det er dog langt fra nok.

Jürgen Klopp er interesseret i Real Madrids Aurelien Tchouameni, og tyskeren har givet Liverpool grønt lys til at få en handel på plads.

Ifølge mediet El Nacional har Liverpool budt 412 millioner kroner på spilleren, men det er ikke nok.

 

Real Madrids præsident, Florentino Perez, er åben overfor et salg af Tchouameni, men han forlanger noget mere for franskmanden. Står det til ham, skal den spanske hovedstadsklub nemlig indkassere 637 millioner koner, såfremt han skal skifte klub denne sommer.

Liverpool var også ude efter Tchouameni, da det i stedet lykkedes Real Madrid at sikre sig spillerens underskrift.

Den 23-årige midtbanespiller har fået begrænset med spilletid hos Real Madrid, og det nye køb af Jude Bellingham skaber tvivl om, hvorvidt Tchouameni overhovedet har en fremtid i klubben.

Andre Premier League-klubber bør dog også kigge med her, mener Rio Ferdinand, der meget gerne vil have Tchouameni til Manchester United.

– På midtbanen ville jeg forsøge at hente Tchouameni. Han er den, der kommer ikke til at spille (hos Real Madrid, red.). Han er den, der skal ud, som det ser ud nu. Han ville være en massiv forstærkning (for Manchester United, red.), har Ferdinand for nylig sagt i Vibe with Five.

Der er ingen tvivl om, at Tchoumani er en stjerne i spe. Real Madrid gav selv 600 millioner kroner for franskmanden sidste sommer.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Det er ikke klogt, ten Hag: Manchester United skal droppe ham nu

2. Nu agerer Manchester United – har mødtes med stjernes agent

3. HERE WE GO: Chelsea har tredje sommersigning på plads

4. Følg transfervinduet live lige her

5. Manchester United har budt på Mount igen – dette lyder buddet på

Annonce