Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tre årsager: Derfor glippede mesterskabet for Arsenal

Af Emil Plovgaard
25.06.2023 Kl. 15:56
Mikel Arteta angiver tre årsager til, hvorfor Arsenal ikke vandt Premier League.

Det var et tæt kapløb mellem Manchester City og Arsenal i Premier League. 

Det endte dog med, at førstnævnte trak det længste strå, og sæsonen blev sågar krydret med en treble, hvor der blev tilføjet FA Cuppen og Champions League, foruden som nævnt Premier League.

I et interview med Marca, fortæller Arsenals manager, Mikel Arteta, hvorfor han sidste sommer gik på rov hos City – og derudover angiver han tre årsager til, hvorfor det ikke lykkedes for Arsenal at vinde Premier League. 

Spanieren angiver de tre uafgjorte kampe mod Liverpool, West Ham og Southampton, at miste vigtige nøglespillere, såsom William Saliba, til skader, og slutteligt, at City er et fantastisk mandskab.

— Mange ting manglede. De tre uafgjorte kampe i træk straffede os, og alle de uheldigheder, der indtraf (at andre hold lavede comebacks mod Arsenal, red.). Så fik vi tre eller fire skader til vigtige spillere, og derfra blev det kompliceret.

— Da vi havde en hel, kampdygtig trup, var vi stabile. Så snart problemerne kom, ramte det os. Og så var vores rivaler det bedste hold i verden med den bedste træner i verden (Pep Guardiola, red.). Vi havde intet valg end at acceptere det og give håndslag til mestrene. 

— Han (Guardiola, red.) er uden tvivl den bedste på alle parametre. Ledelse; at overbevise sin trup om sine idéer; at henvende sig til alle; at få dem til at præstere; beslutninger, før og under kampen; at budskabet ikke udløber… Pep er et geni, siger Arteta til Marca.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Premier League-gigant vil kuppe Kim Min-jae-handel

2. Tidligere Premier League-angriber er død som 45-årig

3. To Arsenal-spillere utilfredse med Havertz-signing

4. Intet City-skifte: Nu er AGF-stjerne enig med storklub

5. Brasilianer forvirret over Mohamed Salah-transfer

Annonce