Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

United-legende advarer Ten Hag: "Det er et massivt problem"

Af Emil Plovgaard
18.07.2023 Kl. 13:46
Der er stadig noget at arbejde med for Erik ten Hag, lyder det.

Erik ten Hag skal forsøge at bygge videre på de første 12 måneder i sin tid hos Manchester United.

Den hollandske United-manager har skabt fornyet tro på tingene, efter at det i sidste sæson blev til en tredjeplads og triumf i Carabao Cuppen.

 

Klubbens tilhængere drømmer om, at der inden længe kommer en større titel i pokalskabet, men ifølge klublegenden Gary Pallister, bør klubben sigte noget lavere i den kommende sæson.

Alene det at kvalificere sig til Champions League vil blive en svær mission, vurderer han, og han mener, at Ten Hag har et massivt problem, når det kommer til manglen på angribere i klubben.

Manchester United ventes at hente en ny 9'er denne sommer, efter at man i anden halvdel af sæsonen var nødt til at benytte sig af Wout Weghorst som den primære angriber. Harry Kane får man med al sandsynlighed ikke, og derfor er fokus rettet mod Rasmus Højlund, men den handel tager også tid.

– Jeg mener, at United bare skal koncentrere sig om at kvalificere sig til Champions League igen. Jeg tror, at det bliver endnu hårdere i næste sæson.

– Jeg kan ikke se, at Liverpool skulle være lige så dårlige, som de var i sidste sæson, og jeg synes, Mauricio Pochettino er en glimrende manager, og han vil gøre Chelsea meget bedre, og jeg mener, at de store signings, Arsenal indtil videre har hentet, blot vil gøre dem endnu stærkere.

– Alene det at kvalificere sig til Champions League igen vil blive en hård opgave, men præsationerne, vi så fra Manchester United i sidste sæson – sammenlignet med den forige – var ikke til at kende, fordi der var fight og meget mere struktur på holdet.

– Det så også godt ud på midtbanen, men jeg tror, at alle, der så Manchester United i sidste sæson, ved, at angriberpositionen er et problem.

– Anthony Martial kan ikke holde sig kampklar, Wout Weghorst havde ikke kvaliteten til Premier League, og jeg kan ikke se Marcus Rashford som angriber.

– Han er klart bedre, når han kommer ind fra venstre side, så en angribersigning er et absolut must for Manchester United. Det bekymrer mig, at der endnu ikke er faldet nogen aftale på plads, for alle har i et år kendt til, at dette problem skulle løses.

– Vi hører ikke noget om, at de er i gang med at hente en ny angriber, og det bekymrer mig. Weghorst gjorde sig populær overfor fansene grundet sin arbejdsrate, men han havde ikke den nødvendige stjernekraft eller kvalitet til at lede angrebet for Manchester United.

– Det er et massivt problem, og jeg synes ikke, vi er kommet nærmere at løse det, siger Pallister til DAZN Bet.

Manchester United sluttede med 14 point op til Manchester City på førstepladsen i sidste sæson. De Røde Djævle indleder den kommende Premier League-sæson med en hjemmekamp mod Wolves 14. august.


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce