Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Nu bliver det dyrere at se Premier League: Viaplay hæver prisen

Af Emil Plovgaard
20.07.2023 Kl. 14:23
Fremover skal man grave - endnu - dybere i lommerne, hvis man eksempelvis vil se Premier League på Viaplay.

Fremover bliver det dyrere at se hos Premier League.

Streamingtjenesten Viaplay, der herhjemme har rettighederne til at sende fra Englands bedste række, hæver nemlig prisen, og de største stigninger vil man kunne se på sportspakkerne, skriver Mediawatch.

Beslutningen sker som følge af et underskud på 3,8 milliarder kroner i det nyligt udgivne halvårsregnskab, mens streaminggiganten tidligere på dagen ligeledes kunne fortælle, at man havde planer om at opsige en fjerdedel af medarbejderstaben.

Det er ellers ikke længe siden, at Viaplay i et interview med Tipsbladet gav udtryk for, at der ikke kom stigninger på produktet. Det skete så sent som i februar.

Det vides ikke hvor meget priserne kommer til at stige med, men Viaplay har planer om løbende at hæve prisen for abonnenter i Norden og internationalt. De største prisstigninger vil omfatte de pakker med sportsindhold samt pakkeløsninger, der eksempelvis indgår som følge af et telefonabonnement. Baggrunden for prisstigningen skal findes i, at det er blevet dyrere at tilegne sig rettighederne til at sende Premier League, siger koncernens nye administrerende direktør, Jørgen Madsen Lindemann.

Aktuelt koster en sportspakke hos Viaplay 449 kroner om måneden. Ønsker man også adgang til TV-kanaler i sit abonnement – heriblandt TV 2, TV3 og TV3+ – må man slippe 589 kroner på månedsbasis.

Det er ikke første gang, at Viaplay hæver prisen på sportspakken. I marts 2021 steg pakkens pris fra 339 til den nuværende pris på 449 kroner om måneden.

Kursen på Viaplay-aktien, der kan handles på den svenske børs, er det seneste halve år faldet med hele 83 procent fra en pris pr. aktie på knap 236 svenske kroner til nu blot at være 39 svenske kroner værd.

Alene i dag er aktien nede med 42 procent.


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce