Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Gravesen kræver fire danske stjerner smidt af: "De er blevet for gamle"

Af Emil Plovgaard
18.10.2023 Kl. 12:11
Thomas Gravesen kræver handling her og nu.

Danmark storskuffede, da landsholdet tirsdag aften mødte San Marino på udebane.

Ifølge FIFA er sanmarinerne det dårligste landshold i verden, men det kunne ikke umiddelbart tydes i republikken, der geografisk set er omkranset af Italien fra alle sider.

 

San Marino formåede at udligne, og det er første gang i 12 UEFA-kampe, at de formåede at score et mål.

Godt nok vandt Danmark med 2-1, men resultatet – og præstationen ikke mindst – har affødt voldsom utilfredshed.

Og Thomas Gravesen, der er ekspert på Discovery, forlanger nu, at flere af de største stjerner ryger en tur på bænken. Eller måske endda ryger helt ud.

– Simon Kjær, Christian Eriksen, Pierre-Emile, Kasper Schmeichel. Skal jeg blive ved? Hvor er de henne? De er blevet for gamle, der er ikke mere liv i dem. Jeg vil have dem af holdet nu for at se, om de er lavet af det rigtige stof, eller de bare siger tak for nu, siger Gravesen til B.T.

Danmark får mulighed for at rette op på utilfredsheden blandt de danske fans, når landsholdet hjemme i Parken møder Slovenien 17. november. Her kan kvalifikationen til EM-slutrunden i Tyskland næste sommer endegyldigt sikres.

TV 2 SPORTs fodboldekspert Morten Bruun var heller ikke tilfreds med præstationen fra danskerne. I hans karakterbog skrev han, at en dansk stjerne spillede sin – måske – værste kamp nogensinde. Læs mere her.


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce