Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Sådan kan England stille op til EM på hjemmebane i 2028

Af Morten Bruun Jørgensen
11.10.2023 Kl. 14:27
Her er vores bud på, hvordan England kan stille op til EM i 2028.

Flere medier har tidligere forsøgt at forudsige, hvordan det engelske landshold ville se ud flere år ud i fremtiden, og det har været med yderst tvivlsom succes. 

Her på PLBOLD tør vi dog også godt tage chancen, og derfor kigger vi nu på, hvordan det engelske landshold kan tage sig ud til EM-slutrunden i 2028, hvor den skal afholdes i Storbritannien og Irland. 

Målmand
Helt som normalt er det Englands svageste position. Kandidaterne er blandt andre Aaron Ramsdale, James Trafford og Jordan Pickford, og selvom Pickford lige nu er førstevalg, er det Ramsdale, som har de bedste forudsætninger for at være bedst om næsten fem år – måske endda med unge Trafford som den skarpeste konkurrent. 

Højre back
England har højre backs med kvalitet i overflod lige nu. Om fem år er Kyle Walker og Kieran Trippier ude af billedet, og så er vejen ellers banet for Reece James og Trent Alexander-Arnold, der formentlig vil holde højere niveau end eksempelvis Tino Livramento. Unge Rico Lewis fra Manchester City vil også være et godt bud. 

Midterforsvaret
John Stones vil være fyldt 34 år på det tidspunkt, og så er det ikke usandsynligt, at han er overhalet indenom af andre spillere. Det kan være Fikayo Tomori fra AC Milan eller Marc Guehi, som også blevet sluset ind på landsholdet stille og roligt. Helt oplagt er det dog at pege på Chelseas Levi Colwill. Måske er Jarrad Branthwaite og Jarell Quansah også i spil. 

Venstre back
Både Ben Chilwell og Luke Shaw vil være over 30 år på det tidspunkt, men de er formentlig stadig de bedste muligheder, og så er spørgsmålet, hvem landstræneren ser det største lys i. 

Central midtbane
Det er umuligt at komme uden om Jude Bellingham, som formentlig vil være en af verdens bedste spillere i 2028. Også Declan Rice må være stensikker på holdet, og allerede nu er Arsenal-stjernen en af verdens bedste defensive midtbanespillere. Sikke en midtbane, hvortil Trent Alexander-Arnold måske med tiden også kan smides i puljen. Det samme kan Cole Palmer måske. 

 

Højre kant
Det bliver umådeligt svært at vippe Bukayo Saka af pinden som højre kant de næste mange år, for han hører allerede nu til en af verdens bedste på den position. Klassespiller. Harvey Elliott vil måske være en kandidat med tiden. 

Venstre kant
Marcus Rashford skal løfte sit nuværende niveau igen, men det har han vist før, at han er i stand til. Han vil møde konkurrence af Phil Foden, Jack Grealish og måske James Maddison

Angriber
Harry Kane vil fylde 35 år kort efter EM-finalen, men han har allerede sagt, at han går efter at komme med til slutrunden. Konkurrenten kan vise sig at blive Eddie Nketiah, for England kan godt se lidt tynde ud på denne position også. 


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce