Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Efter sjovt billede: Alexander-Arnold med kækt modsvar til Maddison

Af Jeppe Augustsen
13.10.2023 Kl. 06:56
Der er en sjov lille beef i gang mellem James Maddison og Trent Alexander-Arnold.

– Spørger stadig om en omkamp.

Sådan skrev James Maddison forleden på Instagram med et tilhørende billede af Trent Alexander-Arnold, og henviste altså til Jürgen Klopps udtalelser om, at kampen mellem Tottenham og Liverpool burde spilles om pga. den store VAR-fejl.

– Jeg synes, at der ville være løsninger på det. Jeg kan sige – ikke som Liverpool-manager, men som fodboldperson, – at det eneste udfald fra kampen bør være, at kampen spilles om. Sådan er det. Det sker nok ikke. Argumentet imod det er, at hvis man åbner den dør, så vil alle bede om det. Situationen er uden fortilfælde. Det er aldrig sket før, lød det tidligere fra Jürgen Klopp.

 

Billedet fra James Maddisons profil så således ud:

Billedet er ikke gået ubemærket hen, hvor det er blevet delt flittigt på de sociale medier, og Trent Alexander-Arnold har også set det.

Liverpool-stjernen har dog en anden udlægning af, hvad der blev sagt, da billedet blev taget. 

I et interview med Channel4Sport blev Trent Alexander-Arnold spurgt om, hvad der rent faktisk skete ved billedet, og her svarede han følgende:

– Han spurgte mig, om jeg kunne lære ham at sparke et frispark op i krydset, men jeg fortalte ham det ved at vise ham videoen af målet mod Leicester sidste år, og de rykkede ned, siger Trent Alexander-Arnold med et smil på læben til Channel4Sport. 

Opgøret mellem Liverpool og Tottenham på Anfield er formentlig en kamp, som mange ser frem til, men det kommer først i slutningen af sæsonen, da kampen står til at blive spillet i 36. spillerunde.


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce