Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Skandalesag i Italien: Så mange spillere kan være involveret

Af Jeppe Augustsen
13.10.2023 Kl. 08:08
Det er angiveligt ikke kun Nicolo Zaniolo og Sandro Tonali, der er involveret i bettingsagen i italien.

Torsdag aften kom det frem, at de to Premier League-spillere, Nicolo Zaniolo og Sandro Tonali, bliver efterforsket for ulovlig betting, da de spillede for henholdsvis AS Roma og AC Milan.

De to italienere er blevet afhørt af politiet i forbindelse med sagen, og i går kunne det italienske fodboldforbund bekræfte, at de begge var bleve sendt hjem fra landsholdslejren og hjem til deres respektive klubber i England. 

 

– Forbundet meddeler, at den offentlige anklagemyndighed i Torino sidst på eftermiddagen i dag har anmeldt fodboldspillerne Sandro Tonali og Nicolò Zaniolo, der i øjeblikket mødes med landsholdet på det føderale tekniske center i Coverciano.

– Uanset karakteren af handlingerne, og i betragtning af at de to spillere i denne situation ikke er i den nødvendige tilstand til at imødegå de forpligtelser, der er planlagt i de kommende dage, har forbundet besluttet, også for at beskytte dem, at lade dem vende tilbage til deres respektive klubber.

Men Nicolo Zaniolo og Sandro Tonali er ikke de eneste, som er involveret i sagen. 

Det samme er Nicolo Fagioli, og ifølge den italienske avis, La Repubblica, kan der være hele ti spillere involveret. 

Det er en sag, som fylder meget i den italienske presse, og det forlyder, at de professionelle spillere kom i politiets søgelys efter at have efterforsket en kriminel gruppe af personer, som var involveret i ulovlig betting.

La Repubblica beretter, at efterforskningen førte politiet til Nicolo Fagioli, som efterfølgende afleverede sin mobiltelefon til politiet, hvilket fik Premier League-duoen på radaren. 

Andre meldinger lyder på, at Nicolo Zaniolo oddsede på Romas Coppa Italia-kampe, mens han sad på bænken for klubben.


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce