Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Superstjerne på vej til Premier League?

Af Morten Bruun Jørgensen
21.10.2023 Kl. 12:00
En af sportens hotteste angribere kan måske ende med at afvise en rekordkontrakt, og det er interessant for flere Premier League-klubber.

Siger man nej til en rekordkontrakt fra de forsvarende italienske mestre?

Svaret er måske, når man hedder Victor Osimhen. 

For ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano har angriberen ikke travlt med få forlænget kontrakten, og det er interessant, fordi flere klubber fra Premier League holder øje med ham. 

– Hvad er sandheden om denne situation? Jeg hører, at Napoli i august tilbød ham en kontraktforlængelse, skriver Romano i sin daglige klumme.

– Den højeste løn i Napolis historie var på bordet i et forsøg på at overbevise ham om at forlænge kontrakten, som udløber i 2025, men kontraktforlængelse er meget langt fra at blive en realitet. Der er ingen aftale, og intet er skredet frem på dette tidspunkt. 

 

Ifølge Romano har Manchester United tidligere vist interesse for Osimhen, og aktuelt er især Chelsea en af flere Premier League-klubber, der følger interesseret med i angriberens situation i Napoli. 

– Chelsea er bestemt en af de klubber, der bliver informeret om situationen, og det er meget normalt, for de har ledt efter en angriber i lang tid. 

– Lad os se, om Chelsea vil angribere situationen, for i øjeblikket forhandler de ikke, og vi er ikke engang i begyndelsen af historien, lyder det fra Romano, som hæfter sig ved, at det bliver meget interessant at følge med i Osimhens situation i løbet af 2024. 

En transfer allerede i januar synes ikke så vældig sandsynlig, for Napoli vil næppe sælge midt i sæsonen, og på det tidspunkt har han også stadig halvandet år tilbage af kontrakten. 

Samtidig er der heller ikke tradition for, at der købes spillere for en så stor sum, som nigerianeren må forventes at blive solgt for. 

I løbet af den seneste måned har der været ballade mellem Osimhen og Napoli, fordi klubben på sine sociale medier har lagt flere videoer af angriberen ud, hvor han bliver drillet – og den ene video kunne endda nærmest fremstå racistisk. 

24-årige Osimhen har dog holdt snuden i sporet, og han har i otte ligakampe scoret seks gange for Napoli, hvor han i sidste sæson blev topscorer i Serie A. 


TOPHISTORIER LIGE NU

 

 

Annonce