Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Neville tordner mod United-spiller: "Han skal ikke være i klubben"

Af Jeppe Augustsen
02.11.2023 Kl. 07:14
Gary Neville er ikke i tvivl om, at den franske angriber ikke skal være i Manchester United.

Manchester United har investeret stort i flere spillere det seneste årti.

Tilbage i 2015 kiggede de mod Frankrig, hvor de investerede flere hundrede millioner i den franske komet, Anthony Martial.

Med diverse bonusser kunne prisen løbe op i små £60 milllioner, men Anthony Martial har ikke levet op til forventningerne. 

 

Efter gårsdagens kamp mod Newcastle er Gary Neville ude med hårde ord om franskmanden, som han ikke mener bør være i klubben.

– Nogle gange spørger jeg mig selv, når vi er færdige i studiet, om vi er for hårde ved spillerne?, siger Gary Neville til Sky Sports og tilføjer:

– Men når man hører statistikker om en spiller, som har været i klubben i ni år og skal være en målscorer og har kostet £50-60 millioner, men har scoret 89 mål i ni år, og vi stadig ikke kan komme af med ham. Jeg synes ikke, vi har været for hårde. Jeg synes ikke, at vi har været hårde nok. 

– De store fejl i rekrutteringsafdelingen har været helt utrolig. De er mennesker, og jeg ved, at Martial vil gå ud på banen og ikke spille dårligt, spille op til deres forventninger, ikke være skadet, og jeg accepterer de faktorer.

– Men virkeligheden er, at han burde slet ikke være i Manchester United og være angriber i nogen som helst turneringen. Selv hvis det er Carabao Cup. Det er her, hvor klubben befinder sig nu, lyder det fra Gary Neville.

Anthony Martial var én af flere, der fik dumpekarakter i vores karakterbog, da Manchester United tabte 0-3 mod Newcastle. Se karakterbogen her.

Den franske angriber har scoret 89 mål i 311 kampe for De Røde Djævle, hvor han undervejs i opholdet også har været udlejet til Sevilla.

Se lodtrækningen til Carabao Cup-kvartfinalerne her.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Real Madrid vil snyde Liverpool med januarhandel

2. Afsløring: Sådan stemte Danmark til Ballon d'Or

3. Vidste du det? Messi fik denne unikke gave til 3,8 mio. kroner

4. Bizart: Buh-råb under Ballon d'Or-ceremoni

5. Messi er sikker: "Han vinder Ballon d'Or de kommende år"

Annonce