Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Mbappé til Anfield? Liverpool er i kontakt med Mbappé

Af Jeppe Augustsen
03.11.2023 Kl. 11:00
Liverpool har efter sigende ikke givet op i jagten på Kylian Mbappé.

Inden for de seneste år har Kylian Mbappé været hovedperson i en af de største transfersagaer, hvor der har været meget skriveri omkring stjernespillerens fremtid.

I den franske sportspresse har det været en stor rutsjebanetur. 

Først var han millimeter fra et skifte til Real Madrid på en fri transfer. Dernæst ændrede han mening og skrev i stedet under på en ny kontrakt med PSG.

 

Den nye kontrakt gælder frem til 2024 og inkluderede en option frem til 2025. En option, som PSG var sikre på at blive aktiveret, men tidligere på året kom det frem, at han ikke ville udnytte den option, hvilket skabte stor kaos i PSG. 

Det resulterede blandt andet i, at han ikke trænede med resten af førstetruppen. Men efter et stykke tid fandt man frem til en løsning, og han er nu tilbage i truppen og spiller fast. 

Ifølge L'Equipe blev der indgået en aftale, hvor PSG vil modtage en kompensation, hvis han ender med at forlade klubben på en fri transfer næste sommer. Det meldes dog ikke, hvad den præcise interne aftale inkluderer.

Trods aftalen er der uvished om franskmandens fremtid, og L'Equipe melder, at Real Madrid altid er klar til at hente ham, mens Liverpool ikke har givet op på Kylian Mbappé.

Ifølge den franske avis har Liverpool ikke droppet kontakten til Kylian Mbappés repræsentanter og forventes at være inde i billedet, hvis han skulle forlade PSG.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Ten Hag på tynd is: United har kig på to nye managere

2. Kvindelig dommer skriver Premier League-historie i weekenden

3. Klip går viralt: Klopp reagerer på Manchester United-nederlag 

4. BEKRÆFTET: De står bag kidnapningen af Diaz' far

5. Real Madrid vil snyde Liverpool med januarhandel

Annonce