Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Da Ståle slog United - kæmpe hyldest i Parken

Af Emil Plovgaard
06.11.2023 Kl. 14:59
Det er ikke første gang, at FCK lægger græstæppe til en Champions League-kamp mod United. I 2006 udviklede det sig til en magisk aften.

Det er en stor dag for F.C. København på onsdag, når de forsvarende Superliga-vindere byder Manchester United op til dans.

Det er ikke første gang, at FCK lægger græstæppe til en Champions League-kamp mod United.

Tilbage i november 2006 skete det også, og her vandt københavnerne ret så sensationelt med 1-0 på et mål af Marcus Allbäck.

 

Det var samtidig klubbens første sejr i et Champions League-gruppespil, og derfor hyldes de involverede spillere fra dengang inden onsdagens kamp.

Det skriver F.C. København på sin hjemmeside.

– Sejren i 2006 var med til at definere F.C. København og rykke vores europæiske selvforståelse og ambitioner. Derfor ser vi frem til at se legender som Marcus Allbäck, Atiba Hutchinson, Brede Hangeland, Jesper Christiansen og mange flere igen og til at give dem en fortjent hyldest foran et fyldt Parken, skriver F.C. København på klubbens hjemmeside.

Hyldesten af legenderne sker allerede omkring 20.30, mens kampen vil blive fløjtet i gang en halv time efter.

FC København har også oplyst på X, at den daværende træner, Ståle Solbakken, også er inviteret. Det er dog uvist, om han tager imod invitationen.

FCK tror også denne gang på klubbens chancer mod United, og en af holdets profiler anser dem sågar som favoritter i opgøret.

Fire gange tidligere har de to klubber mødtes, og Manchester United har vundet de tre ud af fire opgør med undtagelse af FCK's 1-0-sejr i 2006.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Se videoen: Liverpool-stjerne med sæsonens største afbrænder?

2. Tilhænger døber sit navn efter Salah – på én betingelse fra konen

3. Medie: Salah har fremtiden på plads

4. Vild statistik: Derfor scorer Højlund ikke mål i Premier League

5. Mbappé til Anfield? Liverpool er stadig i kontakt med Mbappé

Annonce