Negativ rekord: Manchester United i gigantisk nedtur

08.11.2023 Kl. 22:25
Det var en aften til glemmebogen for Manchester United og klubbens mange tilhængere.

På et tidspunkt så det rigtig godt ud for Manchester United.

Det var lige indtil, at en ren kavalkade af dårligdomme faldt ned over spillerne fra De Røde Djævle.

Først blev Marcus Rashford udvist i det 42. minut ved stillingen 2-0 til Erik ten Hags tropper. Med en mand i undertal måtte klubben fra Old Trafford indkassere en reducering.

Og det skulle blive værre endnu for de gæstende englændere. For Diogo Goncalves udlignede inden pausen på et straffespark.

Alt sammen skete inden for 12 minutter, og det var nedtur for Manchester Uniteds SoMe-medarbejder.

United var som nævnt foran med to mål. Føringen holdt dog ikke. F.C. København kunne snuppe en 4-3-sejr, der endte med en stor del dramatik.

Og ifølge DAZN er det første gang i Manchester Uniteds Champions League-historie, at klubben lider et nederlag, efter at have været foran med to mål.

Vi har med andre ord været vidner til en historisk aften i Parken.