Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Officielt: Arsenal annoncerer ny CEO

Af Jeppe Augustsen
25.01.2024 Kl. 12:15

Arsenal foretager en stor ændring på direktørposten.

På klubbens hjemmeside har The Gunners bekræftet, at Richard Garlick bliver klubbens nye CEO (administrerende direktør, red.), når sæsonen er færdigspillet.

Han overtager rollen efter Vinai Venkatesham, som har været i klubben siden 2010.

Tilbage i september blev det annonceret af klubben, at Vinai Venkatesham ville forlade sin post til sommer, og London-klubben har nu fundet afløseren.

Det bliver Richard Garlick, der ankom til Arsenal i 2021, hvor han blev ansat til rollen som Director of Football Operations.

Om forfremmelsen til Richard Garlick siger Josh Kroenke følgende:

– Richard er anerkendt og respekteret i branchen for sin store erfaring, og vi var glade, da han sluttede sig til os tilbage i 2021 for at tage vores fodboldstrategi til næste niveau.

– Han har haft en enorm indflydelse, siden han kom til os. Han har arbejdet tæt sammen med vores sportsdirektør, Edu, om udvikling og implementering af klubbens fodboldstrategi. Han har udviklet stærke relationer på tværs af klubben og i fodboldbranchen.

Richard Garlick udtaler selv følgende om ansættelsen:

– Siden jeg kom til Arsenal i 2021, har jeg haft det privilegium at være involveret i næsten alle aspekter af denne utrolige klub. Jeg er spændt på at tage os videre i min nye rolle, når vi bevæger os ind i den næste fase med at levere visionen fra vores ejere, Stan og Josh.

– Jeg vil gerne takke bestyrelsen for den støtte, de har givet mig, og Edu for hans støtte, da jeg forfulgte denne mulighed. Jeg vil også gerne takke Vinai for hans ledelse og bidrag til klubben gennem de sidste 14 år.

– Jeg ser frem til at fortsætte med at arbejde med dem alle, når jeg går over i denne nye rolle og driver klubben fremad, siger Richard Garlick.

Læs flere nyheder om Arsenal her.

Annonce