Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rygtes til Anfield: Alonso udtaler sig om Klopp-exit

Af Jeppe Augustsen
26.01.2024 Kl. 14:22

Jürgen Klopp og Liverpool smed en bombe i dag, da det blev annonceret, at den tyske manager stopper på Anfield efter denne sæson.

Han takker derfor af efter små ni år i Merseyside-klubben.

Med dagens annoncering skal ledelsen i Liverpool ud og finde en afløser for tyskeren, og her bliver flere allerede sat i forbindelse med jobbet.

I øjeblikket anses Xabi Alonso for at være den helt store favorit til jobbet, og han har netop kommenteret på nyheden og rygterne.

– Jeg blev overrasket af Jürgen Klopp-nyheden, siger Xabi Alonso ifølge Ben Jacobs.

– Jeg har kæmpe respekt for Jürgen og Liverpool. Lige nu er jeg glad, hvor jeg er og nyder mig arbejde.

– Hver dag og kamp er en udfordring. Vi er på en intens og smuk rejse her i Leverkusen.

– Lige nu er jeg ikke der, hvor jeg tænker på det næste skridt. Jeg tænker på, hvor jeg er lige nu, lyder det fra Xabi Alonso.

Herefter bliver han spurgt, om han kan udelukke Liverpool-jobbet, hvortil han svarer:

– Helt ærligt.. Så har jeg ikke et direkte svar. Jeg er meget glad her. Det er helt sikkert, og jeg tænker kun på Leverkusen.

Tidligere udtalelser fra Xabi Alonso er også begyndt at florere på de sociale medier, da han tilbage i 2018 udtalte, at han drømte om at stå i spidsen for Liverpool.

– Ja, jeg drømmer om at være det (Liverpool-manager, red.), men først skal jeg bevise mig selv. Min forbindelse, forpligtelse og passion med Liverpool er der, lød det fra spanieren.

Få de seneste reaktioner og meldinger om Jürgen Klopps exit her.

Annonce