Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Vildt: Frank i spil til Liverpool-job

Af Jeppe Augustsen
27.01.2024 Kl. 19:48

Liverpools ledelse får travlt det næste halve års tid.

Her skal Merseyside-klubben både finde en ny sportsdirektør samt afløseren for Jürgen Klopp, der stopper som manager i klubben efter denne sæson.

Siden fredagens annoncering bliver der spekuleret i, hvem arvtageren for den tyske manager ender med at blive.

Det navn, som for alvor rygtes til Anfield, er den tidligere Liverpool-spiller Xabi Alonso, som i dag står i spidsen for Leverkusen. De ligger i øjeblikket i toppen af Bundesligaen.

Daily Mail erfarer, at Xabi Alonso topper Liverpools liste sammen med Brighton-manager, Roberto De Zerbi, men de er ikke de seneste på listen.

Ifølge avisen er Ange Postecoglou, Julian Nagelsmann og ikke mindst Thomas Frank blandt kandidaterne.

Ange Postecoglou ankom til Tottenham i sommer, mens Julian Nagelsmann står i spidsen for det tyske landshold og har kontraktudløb efter sommerens EM-slutrunde.

Thomas Frank har stået i spidsen for Brentford siden oktober i 2018, og danskerens kontrakt med The Bees står til at udløbe i 2027.

Den danske Brentford-manager er over de seneste par år blevet rygtet til flere store adresser, heriblandt Chelsea og Tottenham, men det er ikke blevet til et skifte.

Tidligere har Jürgen Klopp været ude med store roser til Thomas Frank. Tilbage i november sidste år sagde han følgende om danskeren i forbindelse med et opgør mod Brentford:

– Han gør et fremragende job, og han virker meget glad der. Han er en cool fyr. Jeg respekterer ham rigtig meget, lød det fra Klopp.

Læs de seneste nyheder om Liverpool her.

Annonce