Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Igen? Thomas Frank flirter med Christian Eriksen

Af Morten Bruun Jørgensen
06.02.2024 Kl. 19:02

Brentford og Christian Eriksen har tidligere været et match, og måske kan det komme på tale igen. 

Den danske midtbanespiller rygtes lige nu væk fra Manchester United, og Thomas Frank ser ham gerne tilbage hos Brentford. 

– Han vil altid være velkommen tilbage. Det vil han altid være, og det tror jeg godt, at han ved. Vi ved alle, at han havde en god tid her, men jeg forstod godt, at han tog til Manchester United, siger Frank ifølge bold.dk.

– Det tror jeg også, at jeg har sagt offentligt, og jeg synes også, at han har gjort det godt, selvom han har været skadet før jul. Men altså, hvis Christian har lyst, er han velkommen. 

Rygterne i tyrkiske medier går lige nu på, at Galatasaray har givet et løfte til Eriksen. Det tyrkiske transfervindue er åbent frem til de 9. februar, hvorfor et skifte dertil er muligt. 

Hos Manchester United har den 31-årige dansker lige nu svært ved at få spilletid. Således har han slet ikke været på banen i de seneste tre kampe. 

Samlet set er det også kun blevet til tre startpladsen siden midten af november, hvor han dog også har døjet med en skade. 

Det var hos Brentford, at Eriksen gjorde comeback på fodboldbanen efter sit hjertestop i Parken mod Finland under EM i 2021. Han nåede at spille 11 kampe for klubben, inden han i sommeren 2022 drog videre til Manchester United.

Eriksens kontrakt med De Røde Djævle løber frem til sommeren 2025. 

En stor ændring kan være på vej i FA Cuppen – læs den historie her

Annonce