Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Klopp indrømmer: Jeg brød mit løfte

Af Emil Plovgaard
22.02.2024 Kl. 14:45

Jürgen Klopp fortæller, at han onsdag aften brød det løfte, han havde afgivet overfor Liverpool-truppen for et par måneder siden.

Liverpool var bagud med Luton ved pausen i onsdagens Premier League-kamp på Anfield.

Efter kampen blev der dog vendt op og ned på stillingen, da Virgil van Dijk, Cody Gakpo, Luis Diaz og Harvey Elliott alle bidrog med et mål hver i klubbens 4-1-sejr over oprykkerne på eget græs.

Dermed har Klopps mandskab scoret i alt 100 mål i indeværende sæson.

– I aften er en af de aftener, hvor det er svært at stoppe med at tale. Jeg er så glad, siger Klopp, der måtte undvære 11 førsteholdspillere, herunder Mohamed Salah og Darwin Núñez, der også er tvivlsomme til søndagens Carabao Cup-finale mod Chelsea på Wembley.

– Vi var nødt til at ignore det faktum, at vi var bagud med 1-0, og vi skulle benytte os mere af de ting, der fungerede godt og forbedre vores genpres. Anden halvleg var et rent tordenvejr. Wow.

– Jeg kommer til at nævne denne kamp et par gange.

Klopp mener, at kampen bringer minder tilbage til den berømte sejr over FC Barcelona i 2019, hvor The Reds besejrede catalansk modstand trods mange spillere ude.

– Jeg lovede mit hold for et par måneder siden, at jeg aldrig ville nævne eller bruge Barcelona-kampen som eksempel, og jeg brugte den igen i dag, så jeg brød mit løfte.

– Lige før kampen var det meget det samme. Mange spillere ude og sådan nogle ting. Dengang ignorerede vi, at der manglede mange spillere, og det ville vi også gøre i dag.

– Det er svært, for offentligheden kender til, hvem der mangler. Jeg havde brug for et par minutter til at komme mig, da jeg fik overbragt nyhederne.

– Men fra da af, når man ved, hvordan man kan håndtere det og løse det, så føles det godt. Det var det, jeg ville have drengene til at vise.

– Det er et eksempel i aften. Dette er deres Barcelona, denne gang mod Luton. En vanskelig situation og med adskillige grunde til at give op i visse øjeblikke. Men det skulle ikke være i aften, og jeg så en trup, der virkelig kæmpede.

– Hvis man lader være med at lade sig begrænse af dårlige tanker, kan man flyve. Og det var det, drengene gjorde, siger Klopp efter kampen ifølge This is Anfield.

Læs flere nyheder om Liverpool her.

Annonce