Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ratcliffe antyder: Ny Greenwood-beslutning på vej?

Af Morten Bruun Jørgensen
22.02.2024 Kl. 20:45

Mason Greenwood er lige nu udlejet fra Manchester United til Getafe, og intet har tydet på, at englænderen har en fremtid i sin barndomsklub, men nu kan en ny beslutning måske være på vej.

Noget kan dog måske have ændret sig med Sir Jim Ratcliffes indtog i Manchester United. I et interview med Daily Mail har klubbens nye medejer således kommenteret på, hvordan klubben skal handle i lignende sager. 

– Det er en ny beslutning. Jeg kan tale om princippet, men jeg kommer ikke til at tale om Mason. Jeg er bekendt med det. Princippet er det vigtige. Vi vil får andre udfordringer med tiden, siger Ratcliffe. 

– Man har med unge mennesker at gøre, som ikke altid er vokset op i de bedste omgivelser, som har mange penge, og de har ikke altid den vejledning, de burde have. 

– Når vi har udfordringer som denne, skal vi forstå den virkelig påvirkning og ikke hypen. Derefter skal vi træffe en fair beslutning, der lever op til klubbens værdier. Det er sådan, vi skal gøre det, og det er sådan, vi vil håndtere det. 

Fatale konsekvenser: Har Chelsea råd til at slå Liverpool?

Over for BBC havde Ratcliffe også noget at sige.

– Vi skal kigge på fakta, afgøre det fair og tænke på klubbens værdier. Derefter kommer vi med en beslutning. Det er ikke passende for mig at kommentere på Mason Greenwood, siger Ratcliffe.

Selvom Storbritanniens rigeste mand altså slår fast, at han ikke vil kommentere på den konkrete sag, er det svært at tolke udtalelserne som andet end, at Manchester United skal træffe en ny beslutning til sommer. 

Her udløber Mason Greenwoods lejeaftale med Getafe, og han vil stadig have ét år tilbage af sin kontrakt med Manchester United. 

Englænderen blev suspenderet af klubben i januar 2022, da han blev anholdt under mistanke for at have voldtaget og overfaldet en kvinde. 

Han blev sigtet for en række lovovertrædelser, men efter en rum tid blev de droppet. Manchester United foretog også en intern undersøgelse af sagen.  

Eksisterer han? Ratcliffe prikker til Qatar-rigmand

Annonce