Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ikke kun Liverpool: Xabi Alonso også jagtet af denne PL-klub

Af Emil Plovgaard
30.03.2024 Kl. 13:59

Det var en offentlig hemmelighed, at Liverpool til sommer ville forsøge at ansætte Xabi Alonso.

Men det bliver ikke til noget. Den 42-årige spanier bekendtgjorde fredag, at han fortsætter i Bayer Leverkusen i den kommende sæson.

Dermed må Alonso skuffe Liverpool og også Bayern München, der i særdeleshed bejlede til hans underskrift.

Men også Chelsea viste interesse for, at Alonso skulle blive klubbens nye manager til sommer. Det skriver det tyske medie Fussball Transfers.

LÆS OGSÅ:

Troværdigt medie: Thomas Frank højt på listen i Liverpool

Afsløring: Her er planen for Xabi Alonso

Avis: United-stjerne kan misse Liverpool-opgør

Ifølge mediet kiggede Chelsea således på en potentiel løsning for at erstatte Mauricio Pochettino, der har ringe chancer for at fortsætte i jobbet i den kommende sæson.

Argentineren har været under et stort pres i denne sæson efter en noget undervældende sæson efter sin ankomst til Stamford Bridge i den forgangne sommer.

Tilhængerne hos Chelsea er heller ikke tilfredse med argentinerens ledelse. Flere gange er han og holdet blevet buhet ud til tonerne af en pibekoncert på Stamford Bridge.

Chelsea ligger nummer 11 i Premier League. Noget, klubben håber at ændre senere lørdag, hvor man tager imod Burnley hjemme på Stamford Bridge.

Xabi Alonso står dermed i spidsen for Bayer Leverkusen i endnu en sæson. Han har angiveligt allerede lagt en plan for, hvordan hans fremtid skal se ud – læs mere her.

Annonce