Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Chokmelding: Chelsea forventer transferkarantæne

Af Emil Plovgaard
30.03.2024 Kl. 14:09

Ledelsen hos Chelsea forventer at blive ramt af en transferkarantæne inden længe.

Sådan lyder meldingen fra mediet Football Insider.

Klubben fra Stamford Bridge har erkendt at have begået adskillige lovovertrædelser af økonomisk karakter, og derfor har klubbens bestyrelsesformand, Todd Boehly, forberedt sig på en transferkarantæne.

Chelsea har selv rapporteret om økonomiske uregelmæssigheder, som skulle være fundet sted under den tidligere ejer Roman Abramovich.

LÆS OGSÅ:

Ikke kun Liverpool: Xabi Alonso også jagtet af denne PL-klub

Avis: Todd Boehly erstattes

14 millioner kroner pr. minut: Chelsea-signing har været et dyrt bekendtskab

Hemmelige betalinger og gebyrer, der blev understøttet af konti fra udlandet, blev angiveligt rapporteret til Premier League.

Hvis Londonklubben bliver fundet skyldig som følge af undersøgelsen, kan der vente en bøde, en pointstraf eller måske endda endnu værre en transferkarantæne.

Undersøgelsen pågår i øjeblikket, og den er seperat fra de økonomiske problemer, Chelsea i øjeblikket oplever, hvor man angiveligt skal sælge adskillige spillere inden skæringsdatoen 30. juni for at leve op til reglerne om profit og økonomisk bæredygtighed i Premier League.

Chelsea ligger lige nu nummer 11 i Premier League, og klubben møder lørdag Burnley hjemme på Stamford Bridge.

Europæisk kvalifikation er fortsat en mulighed, men klubben skal passe på ikke at forpasse muligheden, som bliver mere og mere spinkel.

Annonce